Inapoi
Urmatorul produs

Regina Fabiola (15 decembrie 1960—31 iulie 1993) a ramas in memoria belgienilor drept o persoana optimista care, in pofida faptului ca nu a putut duce pana la capat niciuna dintre cele cinci sarcini, a avut curajul si taria sa declare intr-un interviu ca ”totusi viata e frumoasa”.

O pasionata de moda in tinerete, purta cu multa modestie vesmintele regale, iar, ajunsa la maturitate, a renuntat complet la haine semnate de mari case de moda si a purtat creatii no-name.

Pentru eleganta ei neostentativa si increderea ca frumosul este ascuns in noi, i-am dedicat Reginei Fabiola acest pandantiv.

 

Materiale folosite: Pandantiv: Peste 200 de margelute din sticla; sidef, metal si piele ecologica de culoarea bronzului pentru spatele bijuteriei. Cercei: Peste 150 margelute din stcla si elemebt central din metal si plastic

Dimensiuni: Lungime pandantiv - 8 cm, latime pandantiv – 5 cm, lungime totala – 47 cm, lungime cercei - 4 cm, latime cercei - 1,5 cm

Descriere: Pandantivul contine un element central metalic de culoarea bronzului in jurul caruia in forma unei lacrimi sunt brodate margele de nisip din Cehia, mai mici decat cele obisnuite, ceea ce creeaza un  model mult mai fin si elegant. Broderia este fixata de un sidef taiat in forma unei flori cu cinci petale. Petala de sus este acoperita de broderie. Snurul din piele naturala si modelul in culori calde, fac acest pandantiv sa fie cu usurinta purtat la o tinuta de zi careia doriti sa ii dati o nota de vino-ncoace.

Fotografii bijuterie: Cristi Lucaci
Sursa foto Regina: dinastias.fotogeneral.es


Daca ti-a placut aceasta bijuterie, trimite-ne un ravas.