Inapoi
Urmatorul produs

Casatoria printesei Irina Alexandrovna Romanova (15 iulie 1895 - 26 februarie 1970) cu printul Felix Iusupv din 1914 a fost ultimul eveniment monden din viata familiei regale pe care au putut sa il urmareasca locuitorii Sankt Petresburgului.

In 1917, cand a inceput revolutia in Rusia, familia Iusupov s-a mutat peste hotare si s-a stabilit la Paris unde au deschis o casa de moda numita IRFE (Irina+Felix).

 Creatiile casei de moda erau prezentate de insasi Kniajna Irina si aveau o eleganta deosebita.

Linia de inspiratie ruseasca a bijuteriei m-a dus cu gandul la familia Iusupov care au creat moda la Paris.

Materiale folosite: Peste 300 de margelute din sticla; sidef, metal, plastic, cuart si piele ecologica de culoarea bronzului pentru spatele bijuteriei.

Dimensiuni: Lungime pandantiv - 10,5 cm, latime pandantiv – 5 cm, lungime totala – 47 cm

Descriere: Pandantivul contine un element central metalic de culoarea bronzului si doua elemente auxiliare, in nuante de rosu, care dau o forma de matriosca intregii broderii. Modelul este aplicat pe o scoica gri, care adauga lungime si eleganta bijuteriei.

Incarcata, dar in acelasi timp in culori calde, cu posibilitatea de a fi purtata pe un snur de piele, aceasta piesa poate fi purtata la o tinuta lejera de zi sau la o rochie mai sofisticata de coctail.

Fotografii bijuterie: Cristi Lucaci
Pictura printesa: Zinaida Serebriakova

Daca ti-a placut aceasta bijuterie, trimite-ne un ravas.