Inapoi
Urmatorul produs

Cea mai mica fiica la parinti, Printesa Thyra a Danemarcei (29 Septembrie 1853 – 26 Februarie 1933) a fost si copilul preferat al familiei. Insa aceasta nu i-a impiedicat pe parinti sa faca presiuni asupra ei sa se casatoreasca la fel de reusit precum surorile mai mari (una casatorindu-se cu printul de Wales, cealalta cu tareviciul Rusiei).

Contemporanii ei spun ca a fost o printesa foarte frumoasa la inima careia au pretins multi regi, unul dintre ei fiind cu peste 30 de ani mai in varsta.

Era bruneta cu ochi de un albastru intens care nu lasau indiferenti pe cei care o cunosteau. Insa norocul i-a suras Printului Ernest Augustus de Hanovra cu care a avut sase copii. 

Faimosii ochi albastri ai printesei m-au inspirat sa dau nume acestor cercei.


Materiale folosite: In jur de 150 de margelute din sticla perlate albastru grafit si vanilie, agatatoare cerecei placate cu argint, cristale swarovsky albastru-grafit in mijloc, fundite din tesatura de metal, piele ecologica crem pentru spatele bijuteriei.

Dimensiuni
: Lungime – 3,5 cm, latime – 2 cm.

Descriere: Cerceii sunt formati din doua elemente unite printr-o za: fundita din tesatura de metal si piesa brodata cu piatra swarovsky in mijloc. Dorectia cromatica este data de culoarea cristalului. per ansamblu, cerceii, prin fundita si prin culoare constituie o bijuterie cu multa finete si eleganta. Lingimea cereceilor permite sa fie purtati de persoane cu diverse conformatii ale fetei. 

Fotografii bijuterie: Cristi Lucaci
Sursa fotografie regina: wikipedia.oorg

Daca ti-a placut aceasta bijuterie, trimite-ne un ravas.